26 september 2024

Radiator VVS tecknar ramavtal med Mälarenergi

Radiator VVS har tecknat två avtal med Mälarenergi som omfattar värmeväxlarinstallationer i flera regioner! Avtalen innebär att vi kommer att ansvara för omfattande installationsarbeten i både mindre och större fastigheter i Västerås, Hallstahammar, Kolbäck, Surahammar, Ramnäs och Virsbo.

– Det är ett mycket betydelsefullt avtal med en stor och trygg kund. Vi har haft tidigare samarbeten med Mälarenergi, så med detta förtroendet ger det oss möjligheter att utveckla och utöka vårt samarbete framöver, säger Mattias Winkler, projektledare på Radiator VVS i Västerås.

Delkontrakt 1 täcker VVS-arbeten för mindre till medelstora fastigheter, där vi kommer att byta fjärrvärmecentraler och servisventiler.

Delkontrakt 2 innebär att vi tar på oss ansvaret för komplexa installationsprojekt i större fastigheter. Detta inkluderar utbyten och inkoppling av fjärrvärme- och kylcentraler, byte av servisventiler samt ombyggnationer och reparationer av mätsträckor och andra kritiska system.

Avtalen tecknades i våras och sträcker sig fram till sista mars 2026. Vi ser fram emot ett härligt samarbete med Mälarenergi!